Alina Novaceanu - Mediafax
5510 vizualizări 22 iul 2013

Fostul deputat PDL Vasile Gherasim a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a demisionat din partid, arătând că, în condiţiile în care în jurul Mişcării Populare se va înfiinţa un partid, este posibil să se alăture acestuia.

"Este de notorietate că am făcut parte din grupul care a susţinut-o pe Elena Udrea la alegeri, iar după alegeri s-a instaurat în partid o pace rece. În condiţiile în care proiectele mari pe care le-am susţinut - regionalizarea şi altele - sunt în stand-by, am considerat că trebuie să demisionez din PDL", a precizat Vasile Gherasim.

El a spus că nu s-a înscris deocamdată în alt partid, fiind în aşteptare.

"Deocamdată, sunt în aşteptare. În condiţiile în care se va transforma în partid sau se va înfiinţa un partid în jurul Mişcării Populare, este posibil să mă alătur acestuia", a mai spus Gherasim.

Şi fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a demisionat din partid, el motivând prin faptul că Vasile Blaga şi conducerea PDL "au uitat că există judeţul Argeş".

Înainte de a demisiona, Andrei a aprobat excluderea din partid a 22 de primari PDL din Argeş. Dacă ar fi demisionat din partid, aceştia şi-ar fi pierdut şi mandatele de primari.

Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş.

De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.

Alina Novăceanu, alinaz@mediafax.ro

Citește și: