16 vizualizări 15 apr 2008UPDATE: PSD Bihor nu crede în colaborarea cu PC, în timp ce PSD Mureş aşteaptă decizia de la Bucureşti

Preşedintele PSD Bihor, Mihai Bar, a declarat, marţi, că nu crede într-o eventuală colaborare cu PC, el fiind unul dintre cei care au votat împotriva acestei propuneri, în timp ce liderul PSD Mureş, Ovidiu Natea, declară că aşteaptă decizia de la Bucureşti, până la care "nu face nimic".

Citeşte mai multe despre colaborarea cu PC pe www.mediafax.ro.

Vicepreşedintele PC Toader Ulise, liderul filialei Alba a partidului, a declarat, marţi, că este posibilă o alianţă cu PSD, în care să fie atras şi PNL, aceasta fiind singura soluţie de formare a "unui pol puternic de contrapondere" pentru PDL, care vrea să devină "partid unic”.

"Se încearcă o forţă de contrapondere la Partidul Democrat Liberal, care vrea să devină un partid unic naţional, un partid prezidenţial. Considerăm că românii în 1989 au optat pentru o largă democraţie în România şi au luptat pentru a nu se mai întâmpla niciodată ceea ce s-a întâmplat în cei 45 de ani de comunism", declarat, marţi, Toader Ulise.

Citeşte mai multe despre alianţa cu PSD pe www.mediafax.ro.

Citește și: