Adrian Ilie
1454 vizualizări 4 dec 2017

”Poate măcar de opinia raţională a lui Călin Popescu-Tăriceanu asculta «înfierbântaţi» din conducerea actuală a PSD şi opresc prostia asta isterică a mitingurilor de «solidaritate cu Şefu’»! Nu au făcut nimic un an de zile decât vorbe şi scandal intern - iar acum vor mitinguri?!?”, a scris, luni, Victor Ponta.

Acesta crede că organizarea de mitinguri ar trebui să fie preocuparea opoziţiei, iar partidele la putere ar trebui să fie interesate de buna guvernare. ”Când ai majoritate parlamentară şi controlezi Guvernul, foloseşti Puterea dată de votul oamneilor şi adopţi legi, ordonanţe sau hotărâri de guvern care să schimbe ceea ce merge prost în ţară - nu faci mitinguri isterice şi inutile cu oameni care au treabă la locul de muncă sau acasă şi vin doar de frică să nu îi dai afară sau să nu se supere «Şeful»!”, susţine fostul premier.

Ponta a ironizat în mod special mitingul anunţat de către liderul PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda. ”Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de şeful Comisiei de control al SRI şi de ministrul Muncii din Guvern - până şi răposatul Hugo Chavez ar considera situaţia comică - lăsaţi prostiile şi faceţi ce aşteaptă oamenii de la voi!”, a conchis Ponta.

Preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a declarat că la mitingul organizat pe 9 decembrie vor fi prezenţi în jur de 30.000 de oameni, afirmând că USR şi PNL nu au reuşit să strângă decât 700 de manifestanţi, iar oamenii vor putea să spună cine îi reprezintă.

”Din câte am înţeles, sunt foarte multe organizaţii judeţene care vor face (mitinguri pe 9 decembrie - n.r.). Nu pot să vă spun, pentru că nu am eu o astfel de listă. Pot să vă spun clar că noi la Dolj stabilisem iniţial pentru ora 17.00, a rămas ora 15.00, ca să ne sincronizăm şi cu alte organizaţii judeţene. La Dolj ne aşteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni”, a declarat liderul PSD Dolj, Claudiu Manda.

Citește și: