Cristian ANDREI
733 vizualizări 18 oct 2011

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la interviurile "Gândul", că nu se teme de trădări în partid după alegerile parlamentare din 2012, pentru că trădătorii şi ofiţerii acoperiţi au plecat la UNPR. Printre cei indicaţi de Victor Ponta se numără preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu.

Ponta a fost întrebat dacă nu se teme de eventuale trădări în partid după alegerile parlamentare, dacă USL va câştiga la un scor strâns şi nu va putea forma Guvernul.
"Cei care sunt ofiţeri acoperiţi, cei cu dosare penale cărora le promite Oprea (Gabriel - n.r.) că le rezolvă, cei care vând voturi pentru bani, s-au cam dus de la noi. Fiecare pădure are uscături, noi ne-am cam curăţat uscăturile", a răspuns Ponta.

Întrebat dacă afirmă că în UNPR ar fi ofiţeri acoperiţi, preşedintele PSD a răspuns: "Au fost în PSD şi acum sunt la UNPR. (...) Eu atunci nu am avut acces la resurse, se ştia, se vorbea, se bănuia. Altfel cum explici că, atunci când era nevoie de un vot în plus se apăsa pe butoane, nu vi se pare ciudat că oameni care s-au bătut cu pumnul în piept că se luptă cu Băsescu au trecut peste noapte în tabăra cealaltă?".

Ponta a precizat că nu are documente în acest sens. "Să nu îmi cereţi hârtie de la serviciile de informaţii, că nu am. Dar am dreptul să...". a spus el.

Citește și: