Cristian ANDREI
329 vizualizări 1 iul 2014

Surse din PSD au declarat pentru gândul că în campania pentru prezidenţiale Victor Ponta va fi consiliat de un expert american, urmând a se încheia un contract cu acesta în perioada următoare. Campania lui Ponta va fi condusă de preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, iar Ponta va continua colaborarea şi cu consultanţii Dan Sultănescu şi Bogdan Teodorescu. La prima şedinţă a conducerii PSD, senatorul Dan Şova va deveni oficial purtătorul de cuvânt al PSD, decizia fiind luată la Comitetul Executiv informal al social-democraţilor de la Orăştie.

Potrivit surselor citate, consultantul american a avut două vizite în acest an în România, el urmând să fie prezentat oficial de către prezidenţiabilul Victor Ponta. În 2009, fostul prezidenţiabil PSD, Mircea Geoană a lucrat cu strategii americani de la Benenson Strategy Group.

În Comitetul Executiv s-a stabilit că de la partid campania va fi condusă de preşedintele executiv, Liviu Dragnea. Totodată, consultanţii cu care premierul Ponta lucrează deja, Bogdan Teodorescu şi Dan Sultănescu, vor fi implicaţi şi ei în campania pentru prezidenţiale.

 

 

 

 

Citește și: