Raluca Pancu
9632 vizualizări 16 nov 2016

"Da, a confirmat şi domnul Victor Slav. Domnul Victor Slav şi-a manifestat dorinţa să se alăture Partidului România Unită, fiind prieten vechi cu colegul meu, domnul deputat Mihai Sturzu. Azi am avut o discuţie şi m-a informat domnul Sturzu că domnul Slav vrea să se alăture şi noi am fost fericiţi să îl avem pe domnul Slav în mijlocul nostru. Mai ales, domnul Victor Slav nu a venit pur şi simplu să se înscrie într-un partid, ci a venit să lupte pentru o cauză, pentru care luptă şi PRU, adică oprirea defrişărilor ilegale. Acesta fiind şi argumentul principal care l-a făcut pe domnul Slav să aleagă Partidul România Unită", a declarat, pentru Gândul, Bogdan Diaconu.

Întrebat ce îl recomandă pe Victor Slav pentru a se înscrie în PRU, Diaoconu a răspuns că vedeta TV s-a regăsit în valorile pe care partidul său le promovează.

"Sunt oameni care se regăsesc în valorile pe care Partidul România Unită le promovează şi pentru care se poate să le impună în societatea românească. Dacă oamenii se regăsesc, inclusiv domnul Slav s-a regăsit, a ales să se alăture acestei construcţii politice şi să putem să reuşim să promovăm proiectele pe care le avem şi valorile pentru care ne batem", a spus Diaconu.

La întrebarea ce l-a recomandat pe Victor Slav faţă de Mihai Sturzu pentru a fi primit în rândurile PRU, Diaconu a subliniat că "nu există comparaţii".

"Fiecare membru de partid îşi aduce aportul la creşterea construcţiei politice denumită Partidul România Unită şi cu fiecare membru în plus devenim mai puternici", a adăugat Diaconu. 

Întrebat dacă soţia lui Victor Slav, Bianca Drăguşanu, se va alătura şi ea PRU, Diaconu a afirmat că nu ştie ca aceasta să îşi fi manifestat această intenţie, potrivit Mediafax.

Citește și: