Diana Grigore
67 vizualizări 20 sep 2019

„Am vorbit despre pactul pentru bunăstarea românilor. Aşa cum ştiţi, am cerut partidelor din opoziţie să semneze acest pact, un pact care nu este politic, este în beneficiu cetăţenilor, un pact care să îi asigure pe români că niciodată nu vor mai fi tăiate pensiile şi salariile. Pentru noi e important ce gândesc românii, care e opinia românilor, a cetăţenilor, de aceea facem un apel către cetăţenii României, către societatea civilă, să semneze acest pact, pentru a ne asigura că indiferent de guvernare, românii, pensionarii nu vor mai trăi cu această frică că li se vor tăia pensiile sau salariile”, a declarat Viorica Dăncilă, la Reşiţa.

Premierul a susţinut că partidele de opoziţie dau dovadă de dezinteres faţă de cetăţeni.

„Am văzut din partea opoziţiei doar vorbe, nimic concret. Am văzut dezinteresul faţă de aceste lucruri, ceea ce arată faptul că, aşa cum au şi afirmat de multe ori în spaţiul public, nu îi interesează problemele românilor, nu iau în calcul să nu taie pensii şi salarii şi chiar au în vedere acest lucru”, a adăugat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a propus un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Grupul minorităţilor naţionale e singurul care a semnat acest pact până în prezent, în afară de Dăncilă.

 

Citește și: