260 vizualizări 23 oct 2019

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, în faţa simpatizanţilor partidului, la o întâlnire electorală care a avut loc în localitatea Hânţeşti, judeţul Suceava, că premierul desemnat parcă joacă într-o comedia, spunând lucruri diferite partidelor.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea l-a atacat şi pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că a adus dezbinare între români. „Preşedintele ţării este cel care a adus dezbinarea între români şi a făcut acest lucru pentru că nu iubeşte românii. I-aţi văzut între oameni, aţi văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leşinat şi nici măcar nu s-a uitat. (...) Este un preşedinte care ne-a privit cu aroganţă, un preşedinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuţia ţării”, a mai declarat Viroca Dăncilă la întâlnirea cu simpatizanţii din Moldova.

 

Citește și: