389 vizualizări 14 nov 2019

„Văd discursul doamnei Birchall ca si cum ar face parte din stafful de campanie al lui Iohannis. Doamna Birchall trebuie să spună la ce face referire. Eu nu am de unde să ştiu. Mai mult. Doamna Birchall face parte din Parlamentul României. Eu nu sunt membru al Parlamentului României”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută joi seara la sediul PSD.

Ana Birchall a reacţionat după ce Viorica Dăncilă a exclus-o din PSD şi precizează că în mandatul său a abordat teme legate de justiţie pentru că trebuia să explice „nenorocirile” pe care le-a găsit şi asaltul asupra sistemului. „Doar nu era să vorbesc despre broşe”, mai punctează Birchall.

Păi doamna Dăncilă, era în fişa postului de ministru al justiţiei să vorbesc despre justiţie, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute şi în timpul mandatul dvs. de "Comisia specială Iordache" de exemplu, despre asaltul asupra justiţiei, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broşe”, i-a răspuns Ana Birchall Vioricăi Dăncilă, printr-un mesaj pe Facebook.

Fostul ministru a mai precizat că a respectat votul românilor de la referendum în privinţa problemelor din justiţie, deoarece românii cereau să fie oprit asediul asupra sistemului judiciar.

 

Citește și: