Liviu Dadacus - Mediafax
106 vizualizări 17 mar 2013

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, referindu-se la prezidenţiabilii PDL, nominalizaţi de Elena Udrea, că înainte de a discuta despre astfel de potenţiale candidaturi trebuie să ne întrebăm dacă PDL va mai exista mult timp de acum încolo.

"Înainte de a discuta despre candidaţii la alegerile prezidenţiale pe care PDL îi poate propune, trebuie să ne întrebăm dacă PDL va mai exista mult timp de acum înainte, pentru că, urmărind situaţia internă din acest partid, constatăm lipsa de alternativă atât pentru conducerea partidului cât şi pentru eventualele funcţii publice", a comentat Voicu.

El a arătat că cetăţenii români nu pot uita aroganţa liderilor democrat-liberali, corupţia şi cheltuierea aberantă a banului public care au caracterizat perioada guvernării PDL.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de ProTV, că Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu sunt posibili candidaţi la Preşedinţie pe care PDL i-ar putea sprijini.

Citește și: