Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
36181 vizualizări 4 feb 2017

-        Domnu’ George, ce simţiţi în aceste momente?
-        ?!
-        V-am întrebat ce simţiţi în aceste momente!
-        Nu am auzit la dumneavoastră, este zgomot la Piaţa!
-        Văd că preparaţi o piţa. Aţi anunţat că veţi împărţi câte o felie celor care ştiu parola.
-        Preparesc acest piţa delicios, vă rog frumos se notaţ recepta: sticla, fitil, ultraş, benzina...
-        Cunoscutul psiholog Hamilcar Dumiritu, vorbeşte despre violenţa manifestanţilor, citez: “Măsurând undele cerebrale pe care le emit aceşti mitingişti, din lobul frontal către Florin Iordache, constatăm indubitabil un potenţial hipertrofiat de agresivitate şi, îndrăznesc să conclud, intenţia clară de dezmembrare a ţării, de aneantizare a capitalului românesc, pentru simplul motiv că PSD a reuşit, în mai puţin de o lună, să ofere oamenilor o creştere de aproape 10 la sută a pensiilor. Asta nu convine Grupului Bilderberg!” închei citatul,  Care este opinia dumneavoastră?
-        Úriember Dumiritul vorbeşti nagyon okos. Scientific. 
-        Ce faceţi aici, noaptea, în Piaţa Victoriei, în mijlocul manifestanţilor, domnu’ George?
-        Manipuláció facem.
-        Cunoscutul şi apreciatul profesor doctor general Troscotă doreşte să vă adreseze o întrebare direct din studioul nostru.
-        Alo! Alo, mă auziţi?! Domnule Soros, vă întreb cu tot respectul, bărbăteşte: pentru ce doriţi să ne furaţi ţărişoara? Eşti om bătrân. Pleacă, domle, acasă! Cine te-a chemat să destabilizezi România, să scoţi populaţia în stradă?
-        Kövesi nénike és Cioloş bácsi chemat la mine. Sunat telefon taxa inversă Manhattan.
-        Dumneata ai pus foc la Bamboo?
-        Bambusz? Nu ai cunoscut Bambusz, eu ai pus foc la Simona Traşca.
-        Nu puteai, domnule Soros, că altfel n-am cum să-ţi spun, să construieşti pentru oamenii din stradă un mall, ca un patriot?...  Şi cu câinii ce-ai avut? Pentru ce i-ai mânjit cu câte 30 de de lei noi ca să mârâie împotriva guvernului legitim? Dragi telespectatori, acest om este – ţineţi-vă bine – evreu, ungur, american! 
-        Vă mulţumim, domnule profesor doctor general. Domnu’ George a notat întrebările dumneavoastră pe o bancnotă de 500 de dolari. Preluăm legătura în faţa Guvernului. Domnu’ George, ce mai aveţi pe masa de lucru pentru România?
-        Cu aceste tineri minunaţ, dorim să listăm Ardealul pe bursa. Falimentăm pe el ca pe Banca lui Anglia, ha érti mire gondolok, if you know what I mean.    

Citește și: