Gandul.info
Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
1785 vizualizări 13 aug 2017

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1h ago
Trăiască marele nostru popor, strâns unit în jurul Armatei, Partidului şi Ideilor Ciuce! Mi-am deschis cont de Twitter. Nu puteam să las pe diavolul imperialist să vorbească singur.

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.05h ago
“Foc şi furie”? Capitalist putred, îţi permiţi să ameninţi fairyland-ul socialismului mondial? N-apuci să apeşi pe butonul nuclear şi să te infurii că nu funcţionează (ţi l-au hecărit ruşii: în loc să dea drumul la rachete, dă drumul la căluşeii din Disneyland), şi America imperialistă va fi un morman de cenuşă!

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.15h ago
Am uitat să adaug:... iar ţările vasalilor voştri - o mare de foc!

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.20h ago

Eu, Kim Jong-un, Liderul Preţios, nepotul Preşedintelui Etern şi fiul Soarelui Secolului XXI te întreb: crezi că poţi înfricoşa Cel Mai Fericit Popor din Lume?


Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.23h ago
Ai amuţit? N-ai mai postat de cincisprezece minute, lacheu al complexului militaro-industrial!

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.30h ago
Dacă mai îndrăzneşti să ne înfrunţi, abătându-ne de pe calea revoluţiei socialiste, te azvârlu la o sută de câini sătui! Ca să te devoreze fără poftă.

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.45h ago
Marea noastră naţiune a finalizat cu succes al doilea test pentru lansarea rachetei ciuce balistice intercontinentale Hwasong (Steaua de Foc) -14, care ne va aduce victoria finală.

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 1.51h ago
Postările tale nu ne vor opri din drumul nostru glorios! Suntem 25.420.046 de bombe umane, care vor şterge America de pe hartă. N-avem timp de citit!

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 2.01h ago
Iar ai amuţit? Îmi fac griji pentru tine, marionetă a ocultei! Nu vreau să crăpi până n-auzi ce-ţi transmite preşedintele Cooperativei Agricole din Ryokpho, tovarăşul Jong Yong Suk: vom întâmpina blocada economică internaţională ticăloasă cu recolte sporite, pentru că orezul înseamnă nu doar socialism, ci şi gloanţe pentru exterminarea duşmanului!

Kim Jong-un  @LiderulPreţios Anul Ciuce 106 (de la naşterea Preşedintelui Etern) 2.10h ago
Stau cu picoarele înfipte solid în pământul ţării mele, cu ochiul în lunetă şi savurez un delicios kimchi. Reţeta: o varză mijlocie, o jumătate de ridiche, un morcov mare, patru cepe, patru căţei de ustori, trei linguri de sos de peşte, nişte ghimbir, nişte ardei iute, sare şi puţin zahăr. Se taie varza în bucăţi şi se sărează. Se lasă o noapte. Dimineaţa se clăteşte varza. Se taie morcovul, ridichea şi ceapa. Se amestecă cu varza, ardeiul iute, sosul de ustoroi şi celelalte. Se lasă la rece douăsprezece ore. Eventual, încă patruzeci şi opt. Se poate mânca şi cu tocăniţă.
          1 COMMENT
         @AngelaMerkeICDU:
          Când se adaugă zahărul?

 

 

Citește și: