Cristian Tudor POPESCU
Cristian Tudor POPESCU
52374 vizualizări 15 ian 2012

De ce-mi era frică, s-a întâmplat. Profesioniştii bolovanilor şi sticlelor incendiare, pitecantropii, s-au dezlănţuit în Piaţa Universităţii, fără nicio legătură cu manifestanţii paşnici care îşi strigau revendicările. Aceste animale trebuie izolate şi arestate de forţele de ordine fără ezitare.

Dar dicolo de această violenţă oarbă şi dezgustătoare, miile de oameni care demonstrează paşnic în marile oraşe ale ţării arată limpede faptul că punctul fără întoarcere a fost depăşit.

Eu, unul, nu-mi mai pot imagina o Românie condusă în continuare de Băsescu, Boc, Udrea et comp.

Pentru fiecare om rănit sau, doamne fereşte, mort, fie manifestant, fie jandarm, fie jurnalist, Băsescu şi ai lui sunt răspunzători şi mai devreme sau mai târziu vor plăti.

Fiecare oră în care Băsescu şi Boc tac ascunşi cască şi mai mult prăpastia dintre autorităţile statului şi popor.

Nu ştiu dacă politizarea demonstraţiilor prin îndemnul lui Crin Antonescu către membri USL de a se alătura paşnic demonstranţilor va face bine sau rău, dar dacă PDL şi UDMR, delimitându-se de sceleratul iresponsabil T. Băsescu, nu acceptă cât mai rapid organizarea de alegeri anticipate se vor face vinovaţi în faţa Istoriei de crimă împotriva poporului român.

Citeşte şi comentariul lui CLAUDIU PÂNDARU: Proteste în Bucureşti. Golanul şi huliganii

Citeşte şi comentariul lui
FLORIN NEGRUŢIU: Protest şi manipulare

Citeşte şi comentariul lui
CRISTIAN ANDREI: Strada îşi caută liderul

Citeşte şi comentariul lui
CLARICE DINU: Demisia lui Emil Boc este prea puţin

Citește și: