Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
2946 vizualizări 19 iun 2019

Văzând-o pe venerabila doamnă Andronescu cum se avântă cu tineresc elan spre noi demnităţi, am un plenar sentiment de staronicie: în România nu s-a schimbat nimic. 

„La Pasionaria” PSD - amestec ingenious de Dolores Ibarruri şi Agamemnon Dandanache – cochetează astăzi cu şefia partidului, pentru ca în noiembrie să nu refuze o candidatură la preşedinţia României.

N-a declarat-o explicit niciodată, dar e limpede după cum aleargă neobosită dintr-un studio de televiziune în altul, după cum se caţără pe Facebook, după cum azvârle cu filmuleţe în loazele care o mailuiesc cerându-i, cu greşeli de ortografie, subiectele la examene.

„Foarte mulţi dintre voi mi-aţi trimis mesaje. Şi în aceste mesaje mi-aţi cerut să vă spun subiectele. Nu mai îmi scrieţi mesaje cu această cerinţă, pentru că, fără îndoială, nu am cum să fac lucrul acesta şi nici nu-l voi face. În acelaşi timp, când scrieţi mesaje fiţi atenţi să nu mai faceţi greşeli de ortografie”.

… Ăştia foarte mulţi care trimit mesaje agramate şi cer subiectele sunt perfect adaptaţi societăţii pe care şi cele patru mandate la Educaţie ale domniei voastre au construit-o. Fiţi mizericordioasă, nu le tăiaţi aripile, nu mai le opriţi ascensiunea spre cele mai înalte demnităţi!   

Citește și: