Mihai Găinuşă
Mihai Găinuşă
4127 vizualizări 13 sep 2018

Pentru că la oficiile de stare civilă, după cum am văzut cu toţi, se bat perechile de acelaşi gen să se căsătorească! Sunt cozi infernale de homosexuali şi lesbiene care s-au decis brusc să se îmbrace în rochii de mireasă. Şi apoi să ţopăie prin faţa bisericilor. Asta în timp ce cuplurile de genuri diferite nu mai prididesc cu petrecerile de divorţ.

No problemo

Am rezolvat problema canalizării, a iluminatului, a trasului de gaze în toate localităţile, am cumpărat aparate RMN şi tomografe pentru absolut orice dispensar din ţară, şcolile au toate toaletele înăuntru şi avize ISU, drumurile naţionale nu mai trec prin localităţi, ci pe centuri ocolitoare pe patru benzi, spitalele gem de medicamente şi instrumentar nou-nouţ, pacienţii stau câte unul în două paturi, ambulanţele au loc berechet să circule prin oraşe libere, fără să hurducăie pacienţii în vreo groapă, mii de fabrici şi uzine s-au deschis şi românii se întorc în ţară să lucreze, fermierii vând toate produsule româneşti în supermarketuri, ba şi la export, construim vapoare, trenuri de viteză, tractoare şi maşini ARO, toate câmpurile au irigaţii, elevii au rechizite gratuite de la stat, aşa că e timpul potrivit să alocăm bani de referendum şi pentru familia tradiţională!

Fiindcă e o problemă extrem de presantă pentru societatea românească, această definire a căsătoriei. Mulţimile de oameni se bat cu jandarmii în pieţe pe motiv de familie tradiţională. Contramanifestaţii şi ciocniri între grupurile radicale au loc zi de zi, cu vărsări de sânge. Homosexuali şi lesbiene sunt linşaţi de populaţia ortodoxă în pieţele publice, în timp ce cupluri de acelaşi gen incendiază biserici şi sediile Coaliţiei pentru Familie. Societatea e radicalizată între Partidul Tradiţiei cu 4 neveste şi Alianţa Pomohaci.

Raiul de pe Pământ

După cum ştiţi, problemele familiilor tradiţionale s-au rezolvat demult. Alcoolismul păturilor sărace a fost eradicat, bărbaţii şi femeile nu se mai îmbată şi apoi îşi iau la bătaie soţii tradiţionali. N-am mai văzut un caz de violenţă conjugală de 20 de ani. Femeile nu mai sunt abuzate în locuri publice, nu mai sunt hărţuite sau violate, copiii merg în siguranţă cu liftul, fără teamă de vreun nenea poliţist.

Familiile destrămate de distanţă s-au reunit, copiii trăiesc fericiţi cu ambii părinţi în ţară. Fiecare biserică are obligatoriu şi un adăpost pentru copiii orfani şi pentru bătrânii fără familii. Banii din cutia milei nu mai sunt folosiţi la aurirea cupolelor, ci pentru hăinuţele sărmanilor.

Copiii minoritarilor nu se mai căsătoresc la 8 ani, statul interzice căsătoriile aranjate între părinţi, iar minoritarii au înţeles şi respectă legea, de când Coaliţia pentru Familie a strâns semnături pentru investirea în educaţia şi şcolarizarea romilor. Şi de când i-a învăţat să folosească mijloacele de protecţie.

Iar oamenii politici sunt exemplele modelatoare pentru întregul electorat. Şeful Senatului a trecut la islamism şi le-a luat de soţie pe toate celelelte soţii, ca să aibă grijă de ele şi să le şteargă lacrimile provocate de divorţ. De divorţuri.

Şeful Camerei Deputaţilor şi-a trimis Lolita la joacă şi a revenit la doamna Bombonica, trăind fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Aşa da! Acum da, e momentul pentru un referendum privind familia tradiţională. Deşi, în mod normal, trebuia întâi un referendum pentru reducerea parlamentarilor la 300 de bucăţi. A, s-a făcut deja? Şi cât a costat?

 

Citește și: