Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
17074 vizualizări 19 sep 2012

România n-a fost pregătită pentru el. O unghieră s-a mai găsit, s-a mai găsit şi un gel douche Verveine (L'Occitane), ba chiar un antricot de Kobe, o icră neagră, o apă de gură. S-a găsit şi-un partid, dar ţara tot n-a făcut mai nimic pentru el.

Hotărât lucru, nu ştim să ne preţuim valorile. O să mă întrebaţi plângând: nu i-am pus noi plasturi mici pe băşici, nu i-am băgat noi beţişoare în urechi, nu i-am dat antiwrinkle anti-fatigue, nu i-am aplicat comprese sterile de la Hartmann, nu i-am turnat picături în ochi (Netildex - soluţie unidoză), nu l-am dezinfectat cu touch instant sanitizer (antibacterial), nu l-am uns cu lait  corporel, nu l-am dat cu Mont Blanc Homme Exceptionnel, nu l-am ţinut în Puff…? Nu v-aţi străduit îndeajuns, n-aţi făcut destul, nu l-aţi meritat. Nu mai plângeţi.

La voi se referea, v-a ghicit: “Criza este doar pentru cei care nu doresc să muncească, doar pentru cei care nu sunt îndrăzneţi în realizarea proiectelor proprii, se trezesc târziu şi se culcă devreme”.

Din cauza iconoclastiei voastre, cariera lui politică devine mai tristă ca un fâsâit de spray Forest Essentials - Sound Sleep (10ml).

Păcat. Aţi fi în stare să-l ştergeţi cu demachiant din istorie, ingraţilor!

Citește și: