Gandul.info
Cristian Tudor POPESCU
Cristian Tudor POPESCU
65704 vizualizări 24 iul 2012

T. Băsescu a reacţionat la ceea ce am scris după cum urmează: „Despre gândirea lui Cristian Tudor Popescu am o părere extrem de neplăcută, nu ţin s-o spun. Un om care îi aplauda pe mineri e un laş”

Dacă Traian Băsescu ar avea în clipa de faţă o părere bună despre gândirea mea m-ar face să bănuiesc că mi-am pierdut minţile.

Cât priveşte afirmaţia „îi aplauda pe mineri”,  nu pot să-i spun  decât: Minţiţi aşa cum transpiraţi,  domnule preşedinte Masăverde. Unde, când, cum i-am aplaudat eu pe mineri? Cum puteţi să livraţi o asemenea minciună sfruntată, în sprijinul căreia nu puteţi aduce nici cea mai mică probă?

Păi, puteţi, aşa cum aţi putut să spuneţi că nu vreţi să câştigaţi la masa verde,  că n-o să vă întoarceţi la Cotroceni cu 5 la sută voturi pentru şi 95 la sută împotriva dvs, că un preşedinte nu are voie să se joace cu cuvinte ca lovitură de stat, că îi îndemnaţi pe români să meargă la vot şi apoi să cereţi fără să clipiţi boicotarea referendumului „ca să nu fie validată lovitura de stat”.

Mă întreb cum pot susţinătorii dvs  să nu se simtă ca o turmă de oi mânată înainte şi înapoi.

CONCURS: Votează la REFERENDUMUL GÂNDUL şi câştigă un iPad 2!

 

Citește și: