208 vizualizări 18 ian 2010

Nu am nici o îndoială în ce priveşte atacul energetic la care a fost supus dl. Mircea Geoană în ziua de joi, 3 decembrie. Dovada clară că a fost vorba de un atac deosebit de puternic, un adevărat glonţ vidia psihic trimis de parapsoii lui Băsescu, care i-a pătruns în creier prin gura rămasă deschisă timp de aproape 20 de secunde după întrebarea: "Da' aseară, v-a plăcut la Vântu?", este faptul că dl. Geoană nici până azi n-a reuşit să-şi revină. Viziunea războiului civil pe care liderul PSD o are uitându-se la buget arată că gaura făcută de glonţul psi e mare.

Nu am pregătire de specialitate în domeniu, ca dr. în magie violetă Viorel "Viorică" Hrebenciuc sau vrăjitorul financiar cu pălărie mare dl. Varujan Vosganian, dar vreau să contribui şi eu cu câteva cugetări la lămurirea acestui atentat politic la cap, la plex şi chiar mai jos, căruia i-a căzut victimă tânărul nostru politician de mare viitor.

- O întrebare deosebit de relevantă la care ar putea răspunde d-na Mihaela Geoană: a constatat prăbuşirea energetică a soţului d-sale în nopţile care s-au scurs de la pierderea alegerilor?

- Mărturia d-nei Geoană este foarte importantă pentru determinarea modului de propagare şi gradului de colimare ale fasciculului psi venit din zona PD-L. D-sa afirmă: "nu aveam energie, nu puteam face lucruri, nu mă puteam concentra". Şi totuşi, ceva n-au împiedicat-o parapsoii să facă: să-şi dea cu ruj pe buze privindu-se în oglinjoară ca o dizeoză înainte de a veni să cânte printre mese. Întrebarea este: de ce?

- Fasciculul paralizant a fost deosebit de bine colimat. Pe dl. Ilie Năstase, aflat la circa 1 m de d-na Geoană, nu l-a atins câtuşi de puţin, devreme ce marele nostru tenisman a mestecat neîntrerupt gumă timp de un ceas, cu o energie care putea alimenta un ventilator de putere medie. A scăpat, de asemenea, în mod miraculos şi dl. Mircea Dinescu, deşi se afla în primul rând, în unghiul optim de atac al parapsoilor. Susţinător al d-lui Geoană, poetul se răsturna în diverse poziţii pe scaun, punându-şi în valoare talia de moşier şi chicotind întruna, cu energia cu care dl. Ilie Năstase mesteca, în vreme ce dl. Geoană cuvânta solemn despre viitorul ţării. Este posibil şi ca dl. Dinescu să deţină un anticorp natural care îl apără de orice efluvii psihice. Poate că un extract din sângele d-sale ar putea fi folosit ca antidot de dl. Geoană în viitoarele confruntări.

- Interesant mi se pare faptul că dl. Prigoană jr., la banii pe care-i are, nu şi-a pus câte un parapsoi la intrarea fiecărei secţii de vot. O singură privire şi era de ajuns. Iată unde duce siguranţa de sine tinerească: dl. Honorius nici cravată violetă n-a vrut să-şi pună, cum i-a zis seniorul Prigoană, a crezut că oamenii or să-l voteze din capul lor.

- PSD, în schimb, rămânând sub conducerea lui Mircea Geoană, cred că trebuie să utilizeze pe scară largă parapsirea alegătorilor. E mai ieftin şi cu mai puţină bătaie de cap decât împărţitul pungilor cu zahăr, ulei, găini şi cărţi ale liderului.

- "Încetaţi cu obscurantismul şi misticismul, tovarăşi!" Am aşteptat aceste cuvinte ale d-lui Ion Iliescu ca la agenţia de pariuri. Ele au venit, sub forma: "Ne întoarcem la Nostradamus? Suntem în secolul XXI!" Bătrânul materialist dialectician este singurul din PSD care a zis-o răspicat. Ceva îmi spune că, dacă parapsoii îşi trimiteau fluxurile asupra ţestei d-lui Iliescu, le primeau înapoi reflectate total de le rupeau capetele.

Citește și: