Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
4240 vizualizări 18 apr 2019

Dacă vestea că Dragnea e ’oţ a ajuns până-n Dumbrăvenii Sucevei, înseamnă că nici PSD-ul nu mai e ce-a fost, a pierdut know-how-ul organizării. Deşi întâlnirea începuse bine - Jupânul României a fost primit cu taraf.

P-ormă, în sală, la speech, când se pregătea să înşire un rodnic bilanţ, cu întrebarea „Ce am facut noi?”, un băiat din sală, nededat fineţurilor retorice, a simţit nevoia să-i răspundă sintetic: „Nimic”. Iar Jupânul şi-a ieşit din ţâţâni: „Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să spun, mincinosule!”.

Are dreptate să fie nevricos. El, care i-a făcut oameni, care şi-a distrus şalele ridicând pesedeul, care şi-a rupt maxilarele muncind pentru partid, care a devenit ţintă vie ca activul să se poată desfăta în funcţii, care luptă „cu nişte perverşi cum această ţară nu a avut”, pe el îl tratează acum nişte lipitori (de afişe) ca pe un ex-dictator. Hotărât lucru, nu-l merită. Aşa că le-a zis-o de la obraz: „Puteam să stau acasă cu Irina, să mănânc popcorn şi să spun luaţi direct la SRI, DNA şi Cotroceni! Şi ce să faceţi cu ei? Ce vreţi voi! Nu mai facem PNDL. Nu mai ajutăm fermierii...”.

Viaţa lui a luat-o pe serpentine - ori la puşcărie, ori la Cotroceni, ori la pensie matrimonială.

Aud că întreprinzătorii români au început să vândă cenuşă de Notrădam – „vindecă şi scapă de blesteme”. Nu-i ieftină, dar PSD-ul ar putea să-i dea Jupânului pe la nas.

Citește și: