Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
11091 vizualizări 24 iun 2012

Incredibil! O ştire şocantă! Rog regia să titreze SENZAŢIONAL. EXCLUSIVITATE. Adrian Năstase a primit 2 ani cu executare, în Trofeul Calităţii! Rugăm telespectatorii să ne sune sau să ne dea mesaje: sunteţi de acord cu această sentinţă?

Este o sentinţă foarte dreaptă. Să i se ia toată averea şi să fie împărţită la săraci!

Doi ani e puţin. Pedeapsă ca la americani: minim două- trei sute de ani!

Toţi politicienii, la puşcărie! De la Iliescu la Băsescu.

Io, dac-aş avea aşa o putere, i-aş aresta pe toţi.

Păi, la închisoare e bine - au televizor, au mâncare ca lumea...

Un vecin din Zambaccian ne informează că, în timp ce ziariştii stau în faţa casei, pe poarta din spate se scot picturi,bani şi bijuterii, pentru a fi transportate in Austria.

Să fie arestat şi Ponta! Sunt om serios, am muncit şi mi-am făcut liceul la seral, dar nu am plagiat în viaţa mea.

Propun să fie arestaţi toţi politicienii care şi-au bătut joc de neam şi ţară. Să se organizeze detaşamente de muncă, care să refacă sistemul naţional de irigaţii!

L-au omorât pe Ceauşescu, ca să ia Băsescu vila din Olăneşti!

Ai mici de porc şi de vită, la numai 9,99 lei kilogramul. Carrefour - pentru o viaţă mai bună! (PUBLICITATE)

Băsescu e cel mai mare corupt al tuturor timpurilor! Am în casă un copil care îmi moare de foame!

Şi dumneavoastră unde vă aflaţi?

Sunt aici, pă hol, ca să nu intrăm în microfonie...

Uniunea Europeană nu ştie problemele care le avem noi.

Ion Iliescu - criminalul poporului! De la el a început mafia instituţională, care a jefuit această ţară 23 de ani! Băsescu, nu uita, vine şi sentinţa ta!

Va spun o situaţie concretă. Darius Vâlcov a venit la Slatina într-un teneş şi-un galoş, iar acum are reşedinţe la Monte Carlo!

Sunt un băiat din Anglia, aici la muncă. Ne-a fugărit politicienii prin toată lumea. Îşi merită soarta!

Părerea mea este că şi poporul român e vinovat, în felul lui...

E mai rău ca acu 2000 de ani! Avem nişte conducători care nu prezintă garanţie.

Un telespectator informat ne transmite că Adrian Năstase se pregăteşte să simuleze un infarct pe modelul Nicolescu de la Piteşti. Dăm legătura echipei noastre de la faţa locului.

Am preluat legătura. În acest moment, la poarta din Zambaccian s-au prezentat doi poliţişti, cu mandatul de arestare. Am aflat pe surse că a fost pregătită celula 8, de la Cercetări Penale.... Vom reveni.

Rece ca gheaţa. Limpede ca cristalul. Votca Gorbaciov - acum în Germania, în curând şi în România (PUBLICITATE)

Am revenit în direct, continuăm să ascultăm opiniile telespectatorilor. Între timp, la faţa locului a apărut o Salvare...

Să nu fim naivi! Ponta l-a aranjat pe Năstase. A cui e Justiţia? A cui e Poliţia? A cui e Salvarea?

Urmează Tăriceanu şi miniştri liberali! Băsescu are 45 de dosare gata făcute cu pesedişti şi 20 cu liberali. Treaba se precipită foarte mult. Reţineţi că doamna Koveşi expiră în octombrie.

E mâna lui Băsescu!

În acest moment, iese din garaj maşina care a venit cu cei doi politişti. Stimaţi telespectatori aceasta e clipa pe care o aşteptăm cu toţii de 10 ani!...Stupoare, Adrian Năstase nu se află în maşină. Nici cei doi poliţişti!

Salvarea e o şustă! E trimisă de Oprescu!

Răsturnare de situaţie! Am primit acum un mesaj de la un telespectator din zonă, care ne informează că Năstase s-a spânzurat. Politiştii au reuşit, totuşi, în ultimul moment să taie laţul. Rog regia să schimbe titrajul: ADRIAN NĂSTASE SE ZBATE ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE. Până vom avea legătura la faţa locului, continuăm să ascultăm opiniile dumneavoastră...

Eu cred, în opinia mea, că această Salvare nu este una reală. Dacă evadează cu ea? La asta nu v-aţi gândit.

Stimaţi telespectatori, transmit de aici, de pe gardul vilei, în acest moment Salvarea încearcă să intre în garaj, cei doi poliţişti întind un fel de ceolofan, ca presa să nu poată vedea momentul în care e băgat în Salvare...

... Revenim în studio, cu informaţii în exclusivitate. Iată cum s-au petrecut lucrurile: Năstase şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras un glonţ. Când a vrut să-l tragă şi pe al doilea, poliţiştii s-au repezit să-l oprescă. Prea târziu. Sângele ţâşnea ca dintr-o fântână arteziană....

Transmit din nou, de aici, din Zambbacian. Puteţi vedea cum Adrian Năstase e introdus pe targă în Salvare. Are ochii deschişi, îşi mişcă capul, se pare că trăieşte!

Suntem în studio, în direct. Adrian Năstase a părăsit vila din Zambaccian în Salvare, cu masca de oxigen pe faţă. E intubat. Vă rugăm să ne transmiteţi, în continuare opiniile dumneavoastră...

Ca asistentă medicală, vă pot spune că avem de-a face cu o înscenare. Năstase era viu, n-aţi văzut că clipea alene?

Un telespectator avizat ne transmite că Ponta se pregăteşte să-l aresteze pe Traian Băsescu!

Cum rămâne, întreb ca simplu cetăţean, cu cei 3400 de români care s-au sinucis oficial, din cauza datoriilor şi ratelor la bănci? Pe ei cine îi plânge?

Faptele îmi dau de gândit. Dacă în Năstase au tras poliţiştii? Sau chiar kilerii PDL, de la o fereastră de peste drum? Trăim o manipulare fără precedent!

De când folosesc cu regularitate crema adezivă Corega, sunt eu însămi! (PUBLICITATE)

Am revenit în direct. Am pus pe videowall secvenţa cu Năstase pe targă. Puteţi vedea că la gât are un fular...

Vă informez că este un fular Burberry original, ultimul model, lansat acum două săptămâni la Londra.

Ce sinucidere e asta, fără bilet de adio?!

Pe Năstase l-a ajuns blestemele lu socru lu Ponta! Care Năstase l-a împuşcat în... bip...., mai demult, la o vânătoare.

Revin asupra acestui fular empiric, Burberry. Nu văd pic de sânge, nu tu un bandaj, nimic. Ori, se ştie, am văzut personal la Discovery, că nu există mai mulţi microbi decât pe un fular. Hotârât lucru, ceva nu se leagă!

Citește și: