Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
2321 vizualizări 19 mai 2019

Partidul care se laudă că e „singurul care poate bate PSD” – PNL – e cel care a adus PSD la putere. Liderii cu vocaţia penibilului, lipsa de viziune, lenea liberalilor i-au propulsat pe socialişti şi au făcut din Dragnea Jupânul României. 

Să nu-şi facă iluzii PNL că vreun Übermensch (Superman) sau strada, oricât de patetic s-ar strădui, îi vor câştiga alegerile. 

PNL n-a schimbat paradigma în care funcţionează: aceiaşi lideri cu vocaţia penibilului, aceeaşi lipsă de viziune, aceeaşi lene fără leac. 

Abia pe la jumătatea campaniei, urmaşii Brătienilor au binevoit să azvârle electoratului un program politic pentru europarlamentare – câteva deziderate ciugulite de ici-colo şi cusute în pripă.

România Curată a publicat astăzi „Listele negre pentru alegerile europarlamentare 2019. Cât de curate sunt alegerile europarlamentare, care au, în premieră absolută, un referendum însoţitor despre problema corupţiei?”.

Minimum 6 candidaţi din primii 11 ai PSD au probleme de integritate. Nici o mirare. Jenant, dacă le asculţi sloganurile, e că minimum 9 candidaţi din primii 11 ai PNL au probleme de integritate! #teslapesteoaie. 

Mi-e teamă că, pe 26 mai, maşinăria infernală de vot a Jupânului României va zdrobi din nou sub şenile „singurul partid care poate bate PSD”.

Citește și: