Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
11622 vizualizări 10 iul 2011

- Chemaţi-vă rudele, vecinii, prietenii şi sectoristul, suntem pe telefon în premieră mondială cu celebrii răpitori de copii care au îngrozit România. Vorbiţi, sunteţi în direct.
- ...
- Vorbiţi, sunteţi în direct.
- Mă iertaţi, sunt cam emotiv, e prima oară când intru în direct.
- Înţeleg că sunteţi purtătorul de cuvântul al răpitorilor de copii...
- Adevăraţii răpitori de copii - vă rog să reţineţi acest aspect, domnu Dan. Fac apel la populaţie să noteze că noi suntem cei care ne deplasăm cu o dubiţă neagră, cu număr de bulgari, girofar stroboscopic rotativ, baloane colorate pe capotă. Nu dorim să fim confundaţi cu falşii răpitori de copii, care circulă cu o ambulanţă albă cu dungi roşii.
- Pentru ce răpiţi copilaşi nevinovaţi, nenorociţilor?
- Cine întreabă, va rog? Nu sunt în faţă televizorului, nu vă văd, tocmai ne pregătim pentru o nouă acţiune.
- Eu întreb, Roxana Avram!
- Sărumana, domnişoară Roxana. Mă iertaţi că nu v-am recunoscut. V-am urmărit în crimele de la Cernavodă, sunteţi deosebită.
- Hai, domle, lasă vrăjeala, te-am întrebat clar: pentru ce răpiţi copii?
- Pentru organe.
- Criminali sadici ordinari!
- Va rog foarte mult, fără calomnii! Nu suntem criminali!
- Cum, domne, când spintecaţi copilaşi nevinovaţi ziua în amiază mare? Uite ce scrie un telespectator fidel pe sms - că ieri pe Moşilor colţ cu Bastonului aţi smuls un copil nevinovat din braţele mamei sale. Cu mână cu tot! Azi-dimineaţă, în Mall, aţi răpit un copil, l-aţi tuns că să nu-l mai recunoască părinţii şi după cinci ore l-aţi adus înapoi cu o perfuzie în venă. Mititelul nu-şi mai aminteşte nimic. Săptămâna trecută, aţi prelevat un copil din mijlocul familiei şi abia după trei zile l-aţi aruncat peste gard cu un bilet de mulţumire. Acum o oră, în Piaţa…
- Domnişoară, nu mă îngroziţi! V-am spus că sunt purtătorul de cuvânt, PR-ul acestor oameni, simpli răpitori... Va rog să înţelegeţi că noi iubim copiii, îi răpim în sensul bun...
- Pentru organe!
- Absolut. Îi luăm de pe stradă, unde e plin de perverşi de la televiziunile de ştiri şi îi predăm organelor în drept. Contra chitanţă, să nu fiu greşit înţeles. Domnu Dan, aţi recepţionat nobilul nostru demers?
- Mda. Încercaţi să concluzionaţi, aşteaptă fantoma de la Ciorogârla şi nu mai are credit pe mobil.

Citește și: