Gandul.info
Cristian Tudor POPESCU
Cristian Tudor POPESCU
36098 vizualizări 17 oct 2011

Apar elemente noi. Auzim că dl. Huidu e "cu psihicul la pământ". Nu ştiu ce probleme psihice are dl. Huidu în clipa de faţă, dar e greu să nu constaţi că omul e bolnav la cap şi la suflet în general. Ca să fii sancţionat în august pentru depăşirea cu 50 km/h a vitezei legale şi să apeşi acum, potrivit declaraţiilor martorilor, pedala de acceleraţie pe drum alunecos, toate astea după ce, cu câteva luni înainte, ai fost la un pas de moartea violentă în accident de ski, înseamnă că nu eşti altceva decât un rinocer.

Aşa îi numesc, fiind şi eu şofer, pe inşii cocoţaţi în "tancurile" 4x4 care, asiguraţi fiind de mărimea, greutatea şi sistemele de protecţie ale maşinii, privesc lumea de sus cu sentimentul românesc al fiinţei în gip, anume că ei se află în punctul A, au treabă în punctul B şi ca să ajungă acolo o iau pe drumul cel mai scurt, cu viteză cât mai mare, gata oricând să calce sub roţi nu doar orice regulă de circulaţie, dar şi orice altă maşină pricăjită sau făptură care le-ar sta în cale.

Cred că numai în România poate fi atât de prosperă prostia încât să vorbeşti despre ghinion, ceasul rău, blestem în cazul unui ins cu 14 sancţiuni primite de la Poliţia Circulaţie, un rinocer al şoselelor despre care se poate consemna nu ghinionul, ci miracolul că n-a omorât pe nimeni până ieri.

UPDATE 18:38 Sentimentul românesc al fiinţei în gip

UPDATE 11:02 "Tancul" lui Huidu are şi televizor

AŞTEPT PĂRERILE DUMNEAVOASTRĂ PE PAGINA SPECIALĂ FACEBOOK GÂNDUL

Citește și: