Gandul.info
Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
5908 vizualizări 15 oct 2017
Stroe şi Stănescu. Primul a inventat apa curentă în judeţul Constanţa, fapt pentru care o stradă îi poartă cu mândrie numele. Al doilea a ridicat pe cele mai înalte culmi ethosul familial: el - senator, fratele - deputat, cuscra - inspector şcolar, soţia - consilier la Ministerul Educaţiei.
 
Stroe şi Stănescu – doi oameni de ispravă, care au isprăvit ce aveau de isprăvit fiecare pe moşia lui şi vor veni să isprăvească ce mai e de isprăvit pe la Guvern.  
 
Dar vestea şi mai bună, după deranjul din PSD, e că nu se schimbă nimic la Educaţie Naţională. Preşedintele Klaus Iohannis îşi poate duce mai departe, cu acelaşi succes, ceea ce numea, prin 2015, proiectul său de ţară: “România educată -  începutul reaşezării societăţii pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazată pe performanţă, muncă, talent, onestitate şi integritate”.
 
Valori, performanţă, muncă, talent, onestitate, integritate – pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus Liviu Pop zis Genunche. Ilustrul analfabet, amicul plagiatorilor, s-a cocoţat pe erata programului de guvernare şi priveşte de la înălţime bâlciul României educate.  

Citește și: