Marian SULTĂNOIU
Marian SULTĂNOIU
5593 vizualizări 24 dec 2015

M-am agitat, ca sifonul, în meleag şi, ce credeţi? M-au înjurat tot felul de postaci bizari, plătiţi în firfirici – şi-i mulţumesc, pe această cale lui „Vasi”, care a postat, pe forumul gândul.info, următoarele: „Cand era lumea in strada ati scris un articol in care sustineati alegerile anticipate si nu guvern tehnocrat. Au fost destui c.Rretini care v-au spurcat atunci. Aceiasi cre.Tini se dau acum de ceasul mortii, indignati de nesimtirea PSD-istilor. Credeti ca va intelege vreunul ceva ?”.

Da, Vasi! Cu toţii au înţeles postura mizeră în care trăiesc: sunt plătiţi cu 20 de bănuţi postarea, ca să-şi slujească stăpânii. Plătiţi cu 20 de bănuţi, ca să te înjure, pe tine, pe mine, pe ceilalţi – pe sistem: „nu eşti cu mine, eşti împotriva stăpânului meu” -, atunci când le atrăgeam atenţia parlamentarilor hrăpăreţi, „combinatorii" banilor de pensii, ai plătitorilor de CAS, că au depăşit orice limită a bunului simţ.

Nu numai că, profitând de poziţia pe care au primit-o, de reprezentanţi ai unei comunităţi, în urma votului popular, şi-au mărit pensiile, salariile, indemnizaţiile, sumele forfetare, preţul meselor, al nevoiilor lor de carburant, al chiriilor, lor şi numai lor, exclusiv, dar că, mai ales, şi-au bătut joc, cu asupra de măsură, de alegătorii care şi-au investit încrederea în ei.

De aceia care, aşa cum am mai spus aici, trăiesc dintr-o pensie mesichină, de câteva sute de lei.

Într-un fel, nedrept, ar trebui să mă bucur, văzând cum aleşii îşi votează, zilnic, creşterea salariilor, a pensiilor, a indemnizaţiilor şi a forfetarelor, cu sume în cuantum de sute de milioane de lei, în ciuda luciei sărăcii în care continuă să se zbată cei ce s-au lăsat manipulaţi, cumpăraţi cu o găleată de plastic, un kilogram de zahăr, poate un litru de ulei, precum şi cei care împut forumurile cu dejecţiile lor de limbaj şi caracter, şi a căror „muncă” borâtă este preţuită la câţiva bănuţi - valoarea lor de „piaţă”, şi pe viaţă.

Aş putea să-mi sictiresc, aici, turceşte, parlamentarii-şantajişti pe care i-am trimis în parlament, ca să mă reprezinte, precum şi pe postacii vânduţi politicienilor, pe banii mei.

Dar, nu se face. Iar în cazul cestora din urmă, chiar că n-ar avea rost. De la umilinţa lor, acceptată, cale de întoarcere nu mai există.

Şi, ca un semn de compasiune, în ajun de sărbătoare, înjurătorilor noştri de serviciu – de care, sunt convins, partidul n-a avut habar -, cu toată înţelegerea, vă spun: „Spor la treabă!”.

Iar cititorilor noştri, oameni de bun-simţ, decenţi şi de caracter - fie că ne critică, fie că ne mai "maltratează măcar cu o vorbă bună" -, toată dragostea şi gândurile noastre luminoase!

Dacă voi ne citiţi, înseamnă că noi suntem.

La mulţi ani!

PENTRU COMENTARII VĂ AŞTEPT PE PAGINA DE FACEBOOK - MARIAN SULTĂNOIU

Citește și: