Cristian Tudor POPESCU
Cristian Tudor POPESCU
27878 vizualizări 13 feb 2012

Acum sunt 74. Încă 6 oameni au fost luaţi de moartea albă în vreme ce sute de postaci scriu insulte la adresa subsemnatului pe forumul editorialului "Morţii sunt leneşi la nesfârşit". Cresc lăturile ca zăpada.

În mod excepţional, le-am citit pe toate. Concluzia e greu suportabilă: cât de ticălos poţi să fii ca să te preocupe şi acum să-l faci pe Popescu bou, idiot, plătit de Voiculescu, îmbătrânind urât, sluga uslaşilor, cretin demn de milă, bolnav mintal, ctpulea, când mor oameni?

Cât de ticălos poţi să fii ca să filosofezi băşcălios despre lenea ancestrală a românilor, când mor oameni?

Cât de ticălos poţi să fii ca să nu înţelegi că şi dacă s-au dus câţiva nesimţiţi la cârciumă, nu poţi să spui "Nu putem plăti lenea la nesfârşit" când nu se mai ştie câte mii de oameni sunt îngropaţi în cavouri albe, înalte de 4-5 metri, cu atât mai mult cu cât eşti prim-ministru?

Dacă n-aş sti că mulţi dintre înjurători sunt de meserie, remuneraţi politic, mutându-se cu haita de la un articol la altul, de pe un site pe altul, uneori fără a se mai obosi să-şi varieze textele agramate, m-ar lua groaza. Ei sunt armata umbrelor mizerabile ale politicienilor care nu pierd ocazia să se răfuiască la televizor cu prefecţii PDL sau primarii USL pentru că sunt PDL sau USL, nici acum, când fiecare răspunde ca om, nu ca membru de partid, pentru vieţile altor oameni. Pentru mine, oricine mai face în clipa de faţă propagandă în pustiul alb, pe spinarea sinistraţilor, e un ticălos sinistru.

Din fericire, văd că există, la fiecare specimen de soiul ăsta, câte o mie de români care dau din cât au, alimente, haine, medicamente pentru "leneşii" din Buzău, Vrancea, Ialomiţa ...

Citește și: