Gandul.info
Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
2534 vizualizări 21 nov 2017

SPP-SP, Serviciul de Protecţie şi Pază al Statului Paralel, refuză să-şi bage minţile-n cap şi armele-n rastel, deşi liderul statului  paraleu şi legitim, Liviu Dragnea, a avertizat încă din 13 noiembrie:  ”Noi nu avem puterea, noi avem guvernarea. Este foarte importantă precizarea aceasta (...). Apropo, domnule Pahonţu, nu mai încercaţi la nici un membru PSD să-l convingeţi să aibă gânduri de mărire. Ocupaţi-vă de SPP şi de paza lui Iohannis”.

La ce s-a pretat SPP-SP pe 14 noiembrie, ziua în care parlamentarii PSD au lipsit din Comisia de Apărare? Ne dezvăluie tot liderul statului paraleu: ”membri ai Comisiei de apărare de la Senat au fost invitaţi exact în aceeaşi perioadă să viziteze un poligon de tir. Sigur că, în general, nu prea cred în coincidenţe — tocmai în ziua aia, tocmai la ora aia (...). Dl. Bădălău ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP-ului. De cine, cum, de ce? — sunt întrebări la care trebuie să primim răspuns”.

Ce să mai, răspunsul e clar: Pahonţu a vrut să-l compromită pe Dragnea în faţa americanilor, profitând de credulitatea senatorilor PSD, făcându-i de comandă în faţa ţintei, sub ploaia de gloanţe.

Pe când îl căinam pe liderului statului paraleu pentru inocenţa  patologică a membrilor propriului partid, sparge sticla televizoarelor  înalta pricepere a lui Marian Neacşu, secretarul general al PSD (asta înseamnă să fii master în Securitate -  Apărare şi absolvent al cursului de  “Tehnici superioare de nutriţie a animalelor”): ”Chemarea lui Liviu Dragnea (la DNA, n.m.) face să destabilizeze ţara!”.   

Citește și: