Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
2804 vizualizări 3 sep 2019

Bruynseels a văzut prea multe filme cu Iohannis şi îşi închipuie că a fi preşedinte e un galop de sănătate; că Palatul Cotroceni e acel loc confortabil pe unde treci când se întâmplă să ajungi prin Bucureşti.

Dacă ar fi fost Barna preşedinte şi tragedia de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, cea mai harnică aspirantă la bâlciul următoarelor alegeri ar fi atras atenţia mai devreme.

Doamna Bruynseels şi-a închipuit că poate face o partidă bună şi cu România, fapt pentru care străbate ţara împrăştiind cu dărnicie poncifuri.

Ce mă entuziasmează e că are convingeri puternice. Cred şi eu că pământul e plat, că România non si muove - se învârt doar politrucii. 

Dar abia aseară m-a convins s-o votez - aerul doct cu care a declarat „Suntem împreună cu Rusia parte a NATO. Trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Dacă s-ar fi oprit la prima frază, aş fi înţeles ce a recomandat-o să fie consiliera premierului Dăncilă. Dând însă indicaţii despre „exerciţii bilaterale” şi exerciţii „pe partea militară” mi-a confirmat că are stofă. Suficient material intelectual ca să-şi croiască o carieră pe măsură. 

Citește și: