„Lui Ludovic Orban aproape i se cere capul după ce moţiunea a eşuat. Desigur că nu e responsabil în faţa istoriei că această nesemnificativă moţiune de cenzură, de care nu-şi va aminti nimeni, nu a trecut. Şi dacă UDMR vota, tot nu trecea. El e vinovat pentru altceva, pentru care ar trebui să răspundă cu capul: s-a dus la moţiune totalmente nepregătit. Asta n-avea voie să facă!

Bineînţeles că e constituţional, domnule Orban, să faceţi moţiune de cenzură, dar ştiţi ce nu e constituţional? Să nu faceţi nimic în Opoziţie. Asta e o crimă şi pentru asta ar trebui să plătiţi cu capul.

Noi vorbeam şi de Gorghiu şi de Turcan la fel, să nu creadă Orban că avem ceva cu el. Dar s-a demonstrat, aşa cum am zis, că nu are ce să caute în această funcţie. Că s-a simţit acum trădat, să nu dea vina pe alţii. El s-a dus la moţiune fără niciun fel de pregătire, ca şi cum te-ai duce la examen fără să fi citit.

Replica UDMR nu e rea deloc. Nu e mare diferenţă dacă o schimbă pe Dăncilă cu Orban”, a declarat Radu BANCIU în emisiunea sa de la B1TV.

Citește și: