Badea îl numeşte pe Bogdan „puţoiul vanghelioanelor, spaima sprâncenelor, terminatorul pensetelor, buzunaristul perdelelor şi lustragiul cheliilor”, deoarece, în urmă cu şase ani, jurnalistul de la Realitatea Tv avea cu totul altă părere despre Laura Codruţa Kovesi.

„Kovesi la DNA. Ceea ce am spus inca din 24 martie in mod public se va intampla astazi, cel tarziu maine, in mod oficial. In tara asta din aproape 2.500 de procurori nu exista decat "Luluta" pentru a fi numita ca sef la DNA. Pana la urma nu e treaba mea cine e procuror sef la DNA dar e treaba cand unii incearca sa ne convinga pe toti ca "unica solutie" e femeia asta care a stat pres in fata lui Basescu si a tuturor ani si ani la rand.... Pacat de compromiterea unei idei, cea de "independenta" a justitiei si nu numai...”

Tot în 2013, după cum semnalează un comentator, Rareş Bogdan îl acuza pe Ludovic Orban, liderul PNL, partidul în care s-a înrolat pentru europarlamentare, că i-a acordat contracte preferenţiale lui Nelu Iordache („din ce partid trebuie să faci parte ca să obţii ilegal bani europeni fără să înfunzi puşcăria”). 

Citește și: