Raluca Pancu
86 vizualizări 22 dec 2016

Puteţi alege brăduţul sau molidul în ghiveci, care să aibă până în şapte ani, din pepinierele româneşti. După ce trece sezonul rece, iar acesta va fi fost păstrat la cel mult 20°C, ferit de surse de căldură şi udat din două în două zile, îl puteţi planta în grădina blocului sau în curte, într-un loc umbros şi cu îngrăşământ la rădăcini.

O altă variantă poate fi brăduţul artizanal sau cel din materiale refolosite sau reciclate. El poate fi cumpărat sau confecţionat în casă folosind diferite materiale la îndemână.

Cum îngrijeşti bradul

Unde creşte bradul

Gândul a lansat campania "România, treci pe verde!", un demers care îşi propune să treacă de graniţele formale ale jurnalismului şi să scoată românii din casă, unindu-i într-o comunitate căreia îi pasă de viitorul său. Or, viitorul fiecăruia înseamnă mai mult decât spaţiul său personal, înseamnă tot ceea ce-l înconjoară.

Gândul vă invită să vă alaturaţi unei acţiuni ample şi pe termen lung de reîmpădurire a României, să construim un viitor curat pentru noi, copiii şi nepoţii noştri. Startul l-am dat, sâmbătă, 19 noiembrie, alături de Asociaţia EcoAssist şi iniţiativa „Plantăm fapte bune în România”.

Citește și: