Laura Cojocaru
1822 vizualizări 26 iul 2019

Oana Gheorgiu a postat pe facebook un mesaj adresat în primul rând Ministrului Finanţelor şi Ministrului Sănătăţii în care condamnă „incompetenţa” românească. 

„Domnule Eugen Teodorovici şi doamnă Pintea Sorina, azi aţi fost premiaţi, căci azi am plătit statului român TVA. Pentru ce credeţi? Pentru medicamente oncologice, achiziţionate din Austria şi Ungaria. E normal, incompetenţa trebuie premiată, căci doar trăim în ţara în care habarnişti şi cercetaţi penal stau în fruntea sistemului de sănătate”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Vicepreşedintele asociaţiei „Dăruieşte viaţă” a povestit cum statul român nu oferă tratamentul necesar bolnavilor de cancer.

„Pe scurt, ministerul sănătăţii şi instituţiile din subordinea sa nu sunt în stare să asigure întregul tratament necesar copiilor bolnavi de cancer. Noi îl procurăm din afara ţării, iar pentru aceste activităţi subversive şi rău voitoare achităm statului român TVA 9%. Mulţumim din inimă statului român pentru oportunitate, absurd e un cuvânt prea mic pentru ce trăim”, a declarat Oana Gheorghiu pe Facebook.

 

Citește și: