3694 vizualizări 26 iul 2012

Mihaela Rădulescu apare pe coperta noului număr al revistei „Ce se intâmplă, doctore?”. Aceasta povesteşte că nu crede în dieta drastice şi pastile de slăbit. “Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc. Până acum, făceam doar sport şi duceam o viaţă foarte disciplinată, fără nopţi pierdute, fără alcool. De câţiva ani, am înţeles că şi alimentaţia cântăreşte greu în această ecuaţie şi că, oricât de bună ar fi moştenirea genetică, trebuie susţinută cu o alimentaţie sănătoasă, minimalistă, dar nutritivă, cu un supliment de vitamine care trebuie luate doar după sfatul specialistului. Aşa că mi-am ‘redecorat’ frigiderul pe interior- arată mult mai verde, dar şi cu ouă, lactate, brânzeturi, peşte, fructe şi multe lichide“, a declarat Mihaela Rădulescu pentru “Ce se întâmplă, doctore?

Vedeta îşi educă şi copilul în acelaşi spirit al vieţii sănătoase. “Nu avem ‘junk food’ în casă, sub nicio formă şi încerc, pe cât posibil, să nu consume aşa ceva decât atunci când chiar nu are incotro şi îi e foame în deplasare. Are voie dulciuri, dar le preferăm amândoi pe cele făcute în casă sau îngheţata şi ciocolată” completează prezentatoarea TV.

Cât priveşte sportul, vedeta spune că se inspiră din programul de mişcare lansat de o altă vedetă în formă maximă: “am zile în care fac doar 15 minute şi altele în care fac o oră, dar nu există zi fără sport în viaţa mea. De când am descoperit dvd-ul lui Carmen Brumă, am dezvoltat aproape o adicţie faţă de genul de mişcări pe care ea le propune acolo, mi se potrivesc, muşchii mei îi mulţumesc zilnic”, mai spune Mihaela Rădulescu.

Adevărul despre parabenii prezenţi în cosmetice

Tot în numărul de august al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino abordează un subiect fierbinte: adevărul despre parabenii prezenţi în cosmetice. Sunt substanţe folosite pentru a preveni contaminarea cu bacterii şi mucegai a produselor de larg consum, însă au stârnit multe controverse de-a lungul timpului.

La capitolul diete, cititorii revistei pot descoperi cele mai sănătoase conserve de sezon, pregătite după reţete care ţin cont de nevoile organismului. Congelarea şi prepararea murăturilor la rece sunt două metode care nu compromit conţinutul de nutrienţi al legumelor şi fructelor.

În numărul de august al revistei, specialiştii vin cu sfaturi şi pentru condimentarea vacanţei: ei trec în revistă cele mai frecvente fantezii sexuale şi îi încurajează pe membrii oricărui cuplu să-şi mărturisească fanteziile şi să le pună în aplicare.

Tot în numărul de august, medicii ne avertizează asupra folosirii laptopurilor. Câştigăm confort, rapiditate şi acces uşor, dar putem pierde mult la capitolul sănătate: studiile arată că folosirea calculatoarelor portabile afectează fertilitatea la bărbaţi.

Citește și: