Alexandra Mortu
869 vizualizări 16 mai 2019

Rowena avea 18 ani când a rămas însărcinată, nefiind ceva programat, însă s-a bucurat de minunea care urma să intre în vieţile ei şi a iubitului Jamie. Aşa cum a mărturisit, imediat după ce a născut nu a simţit acel entuziasm pe care îl are o proaspătă mămică, chiar dacă simţea că îşi iubeşte copilul.

Tânăra avea grijă de fetiţă, o hrănea, îmbăia, dar treptat a început să devină foarte stresată până în punctul în care a început să îl audă pe „Satana”. Se pare că suferea de psihoză postnatală, cea mai gravă formă de depresie postnatală.

Aceasta a mărturisit că pe măsură cea devenea tot mai stresată, tot spera că este doar ceva de moment, care va trece, şi că va crea acea legătură mamă-fiică cât mai repede, motiv din cauza căruia nu a spus nimănui prin ce trecea.

Însă doar după o săptămână a auzit o voce ciudată, profundă, care părea a fi a diavolului, spunându-i: „Eşti o mamă execrabilă!”. Totuşi, tânăra nu a spus nimănui despre asta iar treptat a început să audă acea voce în fiecare zi, ameninţând-o cu tot felul de lucruri, precum pedepse îngrozitoare dacă nu face lucrurile într-un anumit mod.

Ulterior, punctul culminat a fost când vocea i-ar fi comandat să se arunce în faţa maşinii cu tot cu fetiţă.

Însă totul s-a transformat în curând într-o obsesie pentru micuţă: curăţenie excesivă pentru ca niciun germene să nu fie în jurul ei, aranjarea biberoanelor într-o anumită ordine şi frica de a nu o lăsa în grija altcuiva.

Abia când fetiţa avea cinci luni, tânăra mămica a cerut ajutor şi i-a povestit iubitului tot. Acesta a fost alături de ea şi cu ajutorul pastilelor recomandate de doctor – antispihotice – boala a fost ţinută sub control.

În prezent, Rowena se implică în informarea despre această boală cumplită care afectează 1 din 1.000 de femei, relatează The Sun. 

Foto: Facebook / Jim Davis

 

Citește și: