Departamentul Social - Mediafax
700 vizualizări 28 nov 2018

“Luna decembrie este şi luna românilor care vor să îşi ofere în dar un zâmbet nou şi sănătos. Începând cu 1 decembrie şi până la Crăciun, majoritatea pacienţilor sunt români care vin din Anglia, Franţa, Italia sau Spania, care îmbină plăcerea de a petrece sărbătorile acasă cu utilul: îşi rezolvă problemele dentare. Deşi diferenţa între tarifele practicate în România şi cele din alte ţări din Europa este de 3 – 4 ori mai mare, nu facem rabat de la calitate si nici de la rezultatul fizionomic”, a declarat dr. Serban Atanasiu, medic stomatolog.

Cele mai cerute proceduri şi intervenţii stomatologice sunt cele chirurgicale (implanturi dentare sau adiţii osoase) şi faţetele dentare.

“În general, este nevoie de o perioadă de la 5 zile la 2 săptămâni, în funcţie de complexitatea cazului, pentru a se realiza una dintre procedurile dorite. De cele mai multe ori, pentru optimizarea timpului, pacienţii ne trimit radiografiile sau un computer tomograf şi le facem un plan de tratament înainte de venirea în ţara astfel încât să ştie cum să îşi planifice timpul, unii dintre ei venind direct de la aeroport”, a mai spus dr. Atanasiu.

Medicul stomatolog îşi aminteşte că a avut pacienţi care au ales să se opereze chiar cu două zile înaintea Crăciunului: “Îmi amintesc de un pacient care a şi glumit spunându-mi că îi prinde foarte bine faptul că face intervenţia înainte de Crăciun pentru că va avea grijă la ce mănâncă şi va ţine şi dietă cu această ocazie”.

Foto: Hepta

Citește și: