21008 vizualizări 18 oct 2012

Un site britanic de matrimoniale a efectuat un studiu pentru a afla la ce vârstă încep să îmbătrânească bărbaţii şi femeile, iar răspunsul este 28 de ani.

Seekingarrangement.com a întrebat 1.000 de bărbaţi şi femei care consideră că este vârsta la care li se termină tinereţea şi începe viaţa de adult, iar 37% dintre bărbaţi şi 39% dintre femei au răspuns 28 de ani.

În plus, în cadrul studiului, femeile şi bărbaţii au fost puşi să spună care sunt semnele care indică faptul că trec de la tinereţe la maturitate. Pe primul loc, s-a situat acordarea unei importanţe mai mari carierei decât vieţii sexuale. Pe locul doi, ascultarea unui post de radio cu piese mai liniştite în detrimentul unuia cu hituri, iar pe trei – ideea de a cumpăra o casă în loc să închiriezi una.

Alte semne ale maturizării sunt: căutarea unui soţ sau a unei soţii (nu a unui iubit/iubită); petrecerea vacanţelor alături de partenerul de viaţă în detrimentul prietenilor; preferinţa de a găti, nu de cumpăra mâncare gata făcută; pierderea interesului pentru cluburi.
 

Citește și: