79 vizualizări 14 sep 2015

Concursul se adresează exclusiv jurnaliştilor care au participat la sesiunile de instruire în domeniul egalităţii de şanse şi gen, organizate în cadrul proiectului Media FEM – Şcoala Naţională de Jurnalism, în perioada octombrie 2014 – februarie 2015.

Organizatorul, Asociaţia Jurnalism pentru Şanse Egale, partener în proiectul Media FEM, le oferă celor interesaţi de documentarea şi reprezentarea în mass media a fenomenului discriminării oportunitatea de a publica materiale relevante pentru tema: Promovarea corectă şi reprezentarea principiului egalităţii de şanse şi de gen în mass­media. Se vor acorda 7 premii în bani, în valoare de 1.460 lei net fiecare, câte unul pentru fiecare dintre următoarele secţiuni:

­ Presă scrisă

­ Televiziune

­ Online

­ Fotoreportaj

­ Debut

­ Premiul Juriului

­ Premiul de Excelenţă pentru inovaţie în domeniul egalităţii de şanse şi gen

Participanţii pot înscrie un singur material pentru fiecare dintre primele 5 categorii ale concursului.

Pentru ultimele două categorii (Premiul special al juriului şi Premiul de Excelenţă pentru inovaţie în domeniul egalităţii de şanse şi gen) intră în concurs toate materialele înscrise la celelalte categorii. Înscrierea în concurs se face exclusiv pe baza formularului de înscriere, în perioada 15 iulie 2015 – 15 septembrie 2015. Premiile vor fi anunţate şi acordate ulterior în cadrul unui eveniment public – Gala Premiilor Jurnalism pentru Şanse Egale.

Regulamentul şi formularele anexe pot fi consultate online.

Citește și: