94 vizualizări 12 feb 2008

La Palat

Atât Palatul Naţional al Copiilor, cât şi alte palate ale copiilor din ţară organizează, pentru elevi, cursuri de automodelism, navomodelism sau aeromodelism. Sub coordonarea profesorilor, puteţi afla cum să construiţi singuri o maşină, un avion sau o barcă şi veţi putea, de asemenea, să vă înscrieţi la competiţiile din acest domeniu. (M.C.)

Internet

Dacă sunteţi pasionaţi de modelism, aruncaţi o privire şi pe site-ul www.sierra.ro. De pe acest site puteţi să vă comandaţi cam toate piesele de care aveţi nevoie. Găsiţi aeromodele, elicoptere, navomodele, automodele, tancuri şi roboţi, dar şi radiocomenzi, servomecanisme, motoare, acumulatori, cabluri şi chiar materiale de construcţie. Preţurile sunt acceptabile. (M.C.)

Federaţia

Dacă sunteţi deja într-o asociaţie de modelism sau v-aţi înscris la astfel de cursuri la Palatul Copiilor, vă puteţi afilia şi la Federaţia Română de Modelism, care are sediul în Bucureşti, la Sala Polivalentă. Pe site-ul www.frmd.ro puteţi găsi informaţii despre calendarele competiţionale, despre rezultatele acestora şi puteţi vedea şi fotografii, care sigur vă vor atrage. (M.C.)

Citește și: