Clarice DINU
33302 vizualizări 9 nov 2014

 „Pentru România este pe viaţă şi pe moarte. Dacă rămânem cu Ponta şi PSD, ţara va fi sărăcită, încredere în această ţară nu va mai exista”, a adăugat ea, precizând că este foarte important ca românii să iasă la vot în număr cât mai mare pe 16 noiembrie. 

Macovei a spus că le recomandă tururor celor care au susţinut-o să voteze cu Iohannis, însă în ultimă instanţă, decizia le aparţine.  „Celor care m-au votat pot să le fac aceasta recomandare, dar decide fiecare pentru el. Cel mai mare rău este Ponta, dictatura care încalcă drepturile oamenilor. Fără drept la vot liber nu există democratie. Ce s-a întâmplat(în diaspora -n.r.) este un mare pas către dictatură”, a arătat ea, susţinând că „în această situaţie sunt împăcată cu acest vot” din turul II. „Nu putem lăsa dictatura Ponta, s-a terminat cu România”, a comentat Macovei, la Gândul Live.

Întrebată dacă moral, legal şi constituţional şi Traian Băsescu ar trebui să spună pe cine susţine în turul al doilea al prezidenţialelor, Macovei a răspuns afirmativ: „Traian Băsescu nu trebuie să se implice în alegeri, poate că e moral să fie spus(pe cine susţine-n.r.)”

Citește și: