20 vizualizări 16 ian 2020

Înainte de toate, Răzvan Babană ţine să precizeze că el este şi în viaţa de zi cu zi la fel cum l-a văzut toată România la televizor. Adică direct, spontan, curajos, cu tupeu. Când are musafiri, îi place să-i primească în casa bunicilor, care îi este şi cea mai dragă fiindcă acolo a copilărit.

În adolescenţă, Răzvan Babană avea părul lung şi cercel în ureche. Era un rebel încă de la 14 ani, dar asta nu l-a împiedicat să conştientizeze importanţa banului. „La 15 ani eram afacerist, vorbeam deja la telefon”, spune cu mândrie fostul concurent de la „Chefi la cuţite”.

Locuieşte în lux şi investeşte mare parte din câştig în propria persoană. Pentru  Babană, felul în care arată contează cel mai mult, iar dressingul este o dovadă în acest sens. Cea mai preţioasă piesă din colecţia aflată în garderoba sa este o pereche de pantofi din piele de pisică de mare, achiziţionată undeva la peste 1.000 de euro.

Răzvan Babană câştigă cei mai mulţi bani din organizarea de evenimente exclusiviste, având în acest sens un spaţiu special amenajat. Nu vorbeşte despre sume, dar spune că până şi în cel mai slab weekend al său tot a câştigat în jur de 7.000 de lei.

Citește și: