2645 vizualizări 30 nov 2016

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, recunoaşte că plecările din această vară se resimt, mai ales că cei care au fost aduşi să umple găurile lăsate de Varela, Stanciu, Chipciu sau Hamroun, nu s-au acomodat încă la rigorile trupei lui Reghecampf.

"Nu pot să uit că la meciul cu Concordia, 13 din 18 jucători care acum un an erau la alte echipe, nu se cunoşteau între ei. Nu pot să uit nici că jucători de talia unui Varela, Chipciu, Stanciu şi Hamroun nu mai sunt alături de noi, cu toate că au făcut pregătirea cu noi. A fost o primă parte de campionat foarte complicată pentru noi. Am reuşit s-o simplificăm pentru că ne-am mutat în casa noastră, altfel aveam probleme mult mai mari. Deocamdată, Steaua e pe primul loc, indiferent de rezultatul din Derby. În Europa, depindem doar de noi dacă vom ajunge mai departe. Suntem de 4 meciuri neînvinşi în Europa. Dacă aveam parte de arbitraje corecte, mergeam în plimbare la Villarreal, pentru că am fi fost deja calificaţi. Trebuia să primim două penalty-uri", a spus oficialul "roş-albaştrilor", conform digisport.

În Liga 1, Steaua e pe primul loc, cu 34 de puncte adunate după primele 17 meciuri, fiind la o lungime de Viitorul lui Hagi, care are însă un meci mai mult disputat.

Citește și: