77 vizualizări 1 mar 2018

Condusă cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Marcus Berg (32') şi Caio (41'), echipa lui Reghecampf a reuşit să egaleze în partea secundă, graţie golurilor înscrise de Balazs Dzsudzsak. Mijlocaşul maghiar a fost introdus pe teren în minutul 65 şi a reuşit să marcheze rapid două goluri, în minutele 68 şi 71.

Din acel moment, însă, gazdele au mai înscris de patru ori. La doar un minut de la golul egalizator reuşit de Dzsudzsak, Berg a reuşit dubla şi a dus scorul la 3-2. Omar Abdulrahman a înscris şi el, în minutul 75, pentru ca Hussein El Shahat să realizeze dubla, la rândul său, spre finalul jocului, după ce a punctat în minutele 80 şi 90+2.

Al Wahda a încheiat partida cu doi jucători eliminaţi. Oaspeţii au rămas în inferoritate numerică în minutul 82, după eliminarea lui Al Akberi, pentru cumul de cartonaşe galbene, iar în prelungirile întâlnirii a fost eliminat şi Salem Sultan.

În clasament, Al Ain a acumulat 41 de puncte şi s-a desprins la patru puncte de Al Wahda, care rămâne pe locul secund, la un avans de cinci puncte de ocupanta locului 3, Al Wasl.

Citește și: