Gandul.info
Andrei Pal
23767 vizualizări 22 oct 2017

Aflat la Fiorentina, unde a fost cedat de Viitorul, Hagi junior este rezervă la echipa sa, în meci cu Benevento (duminică, 16:00), echipa unui alt român, George Puşcaş, cu care Ianis este coleg la naţionala de tineret. Popescu i-a urat lui Ianis să ajungă mai mare fotbalist decât a fost tatăl său, prin intermediul mesajului postat pe pagina de Facebook, la care a ataşat şi fotografie cu Gică Hagi, alături de fiul său.

"La mulţi ani nepotului meu, Ianis Hagi! Să ajungi mai mare ca tatăl tău, Gheorghe Hagi", a scris Gică Popescu pe Facebook.

Stefano Pioli, antrenorul Fiorentinei, în schimb, i-a pregătit un alt fel de ”cadou”, declarând înaintea meciului de duminică: "Hagi creşte, dar nu joacă pentru că eu nu consider că este deocamdată la nivelul coechipierilor lui".

Transferat anul trecut la Fiorentina, Ianis trece printr-o perioadă mai grea, are doar două meciuri în Serie A, ambele în sezonul precedent, iar în acest sezon a fost mai mult rezervă sau uneori nici nu a prins nici lotul, deşi a impresionat în perioada de pregătire.

 

Citește și: