1614 vizualizări 1 apr 2008
Atacantul şi golgheterul Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, are, din nou, probleme cu Poliţia Rutieră. Noua sa maşină, un Audi Q7 alb, s-a înfipt ieri dimineaţă într-un stâlp de telefonie, în centrul Iaşiului, într-o intersecţie de lângă… sediul Serviciului Poliţiei Rutiere. “Stop” şi “interzis virajul la dreapta” sunt indicatoarele rutiere pe care bolidul atacantului, le-a mutat, cu aproape un metru, spre strada Zmeu. Agenţii de circulaţie, care patrulau la acea oră pentru a verifica alcolemiile, ar fi fluierat şi ar fi făcut semne să oprească maşina, dar şoferul ar fi ignorat indicaţiile.

După ce maşina s-a înfipt în stâlpul de lemn, şoferul şi ocupanţii maşinii au luat-o la fugă, părăsind locul incidentului. Chestionat, Ionuţ Bâlbă a recunoscut că este vorba de maşina sa, doar că la acea oră dormea acasă, iar bolidul îl împrumutase unui amic, fără însă să dea nume. Maşina a stat câteva ore înfiptă în stâlp, însă numerele de înmatriculare fuseseră intenţionat scoase.

În aceeaşi zonă, Ionuţ Bâlbă a mai fost prins, în 2007, la volanul VW-ului Touareg al colegului de echipă de atunci Cristi Silvăşan, deşi avea permisul suspendat pentru că pilotase maşina sa, tot un VW (negru, poleit pe la încheieturi cu aur) după ce consumase alcool. Fotbalistul a avut atunci permisul auto anulat. Bâlbă are de dat explicaţii agenţilor de poliţie şi aşteaptă “sentinţa” clubului ieşean care îl va amenda după eliminarea de la Târgu Jiu, în partida cu Pandurii.

Citește și: