Gandul.info
Denis Şchiopu
12699 vizualizări 8 mar 2018

"Cu tot respectul pentru Duckadam, este opinia lui, nu este opinia clubului ceea ce spune Helmuth la televizor. El este imparţial, un om cu coloană vertebrală, dar eu mă dezic de tot ce spune el. Mă dezic pentru că el lucrează la o televiziune de sport. Nu este trimis de noi, ca să spună. Deci, ce spune Duckadam despre jucătorii Stelei e problema lui. Eu îi spun lui Hagi că nu e opinia mea", a spus Becali, la Digi Sport.

Reacţia lui Becali vine în contextul în care fostul mare portar a declarat că jucătorii Viitorului merg la FCSB doar din dorinţa de a câştiga mai mulţi bani şi că, odată ajunşi acolo, devin egoişti.

"Fotbaliştii Viitorului au foame de bani şi foame de Steaua, muncesc ca să impresioneze şi să ajungă să câştige bani mai mulţi", a spus Duckadam, care s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor pe care FCSB i-a transferat de la echipa condusă de Gheorghe Hagi: "Jucătorii care impresionau la Viitorul nu mai au acelaşi randament la noi fiindcă aici devin individualişti, încearcă să impresioneze, toţi se gândesc cum să plece de la 20.000 de euro pe lună la 500.000".

Becali a precizat că nu este prima oară când este deranjat de opiniile lui Duckadam: "În al doilea rând, eu ţinând prea mult la el, nu îi spun nemulţumirile mele. După o fază a noastră în care am avut penalty, el a spus: «poate să dea sau nu» (n.r. - în cadrul emisiunii). Invitaţii spuneau că arbitrul trebuia să dea 11 metri pentru Steaua, iar el că poate să dea, poate să nu dea".

Conducătorul FCSB-ului a mărturisit că nu şi-a pierdut încrederea în tinerii fotbalişti: "Eu mai cred încă în Coman şi în Man. Eu tot cred în banii ăia, în zecile de milioane. Ei au 19 ani. Să-l vedeţi la 22 de ani pe Florinel Coman!".

Citește și: