9479 vizualizări 14 feb 2017

"Doarme pe teren!", a spus omul de afaceri, care consideră că Pintilii (32 de ani şi jumătate) este de nerecunoscut, faţă de mijlocaşul care făcea un cuplu redutabil cu Bourceanu în precedentul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf, când roş-albaştrii au ajuns, în 2013, până în optimile de finală ale Europa League.

Becali i-a mulţumit lui Mihai Pintilii pentru tot ce a făcut pentru Steaua până acum, dar spune că nu mai poate continua la cel mai înalt nivel în tricoul Stelei şi propune ca locul căpitanului la mijlocul terenului să fie luat de Ovidiu Popescu.

"Dacă mă întrebaţi cine nu mi-a placut cum a jucat (n.r. cu FC Voluntari), pot să vă zic vreo 3, dar ştiam de De Amorim că are răni la unghii şi o să joace greu. De Boldrin pot să vă zic că a fost aşa şi aşa... Un singur jucător nu mi-a plăcut: Pintilii. Nu mai e ăla de pe vremuri, stă pe teren şi doarme pe teren. Se supără sau nu, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Steaua, îl îmbrăţişez, dar nu mai poate la Steaua", a spus Gigi Becali.

Citește și: