Gandul.info
Cristian Scutariu
8370 vizualizări 5 nov 2017

La finalul meciului, finanţatorul Gigi Becali l-a criticat din nou, provocat de întrebările primite, pe atacantul adus de la Astra Giurgiu contra unei sume importante de bani.

”Lui Alibec nu îi iese nimic. Dumnezeu nu ajută când ai ego, când eşti numai pentru tine. El a crezut că e puternic, că nu ştiu cum, eu sunt tare şi El îţi arată că nu eşti atât de tare”, şi-a început Becali discursul.

Finanţatorul FCSB a recunoscut că Alibec este sprijinit pentru revenire, însă a trecut rapid de la a-l asigura de susţinere la a-l ameninţa că poate ieşi din lot: ”Echipa e lângă el după ce a plâns atunci, e bine că e dragostea asta între jucători. Şi e bine că şi galeria îl susţine, să înţeleagă şi el ceva din asta. El simte, numai să nu uite. Dar uite că nu îi iese, a avut-o de două-trei ori. De ce să fie scos Bizonul de Alibec? Credeţi că Steaua stă într-un jucător? Şi aşa pentru el am făcut multe concesii, nu am făcut niciodată pentru un jucător ce am făcut pentru Alibec. Steaua are milioane că îl are pe Becali, iar Becali îi dă milioanele”, a spus Becali.

Citește și: