Florin Jinga
1193 vizualizări 16 sep 2019

Bianca Andreescu, numărul 5 WTA, a aflat, cu ocazia evenimentului, că o stradă din Mississauga îi va purta numele. Deşi era emoţionată, jucătoarea a urcat pe scenă şi le-a vorbit fanilor.

„Obiectivul meu pentru azi a fost să nu mă împiedic în tocuri şi să nu o dau în bară cu acest discurs. Aşadar, sper să reuşesc. Până acum însă, a fost bine. (...) E o nebunie ce se întâmplă! Nici nu m-am gândit vreodată că se va organiza o paradă în cinstea mea, că voi primi cheia oraşului sau că o stradă va purta numele meu! Vreau să-i mulţumesc primarului oraşului şi echipei lui pentru organizarea acestui eveniment”, a spus Bianca.

„Sunt cu adevărat binecuvântată. Ce se întâmplă în acest an în sportul din Canada a fost atât de frumos de urmărit şi atât de inspiraţional. N-am ajuns aici singură. Trebuie să le mulţumesc celor care m-au ajutat. Mă refer la familia mea, la prietenii mei, la Federaţia Canadiană de Tenis pentru că m-a susţinut, pentru că mi-a dat această oportunitate, pentru că a crezut în mine şi pentru că a stat alături de mine încă din prima zi. Fără Federaţia Canadiană de Tenis, n-aş fi fost, astăzi, aici, aşa că vă mulţumesc! Vă iubesc!”  

Totodată, câştigătoarea de la US Open i-a mulţumit primului ministru canadian Justin Trudeau şi celorlalţi oficiali pentru că au „făcut Canada o ţară atât de minunată”. 

„Sunt o canadiancă mândră! Sunt mândră că reprezint această ţară peste tot în lume! Sunt atât de bucuroasă că pot celebra acest succes cu voi, aici, dar şi cu cei de acasă. Ăsta e doar începutul!”, a dăugat Andreescu.  

Spre sfârşit, jucătoarea de origine română, a ţinut să transmită un mesaj tuturor: „Tot ce pot să spun e că, dacă eu pot să fac asta, dacă Serena poate, dacă Roger poate, dacă cei de la Raptors pot, atunci puteţi să reuşiţi şi voi!”. 

Foto: Hepta

Citește și: