Lupescu este considerat principalul contracandidat al lui Burleanu, motiv pentru care actualul şef al FRF a decis să iasă la atac.
 
 Într-un mesaj publicat pe blogul personal, Răzvan Burleanu loveşte în oamenii din echipa lui Lupescu, Cornel Dinu şi Florin Prunea.
 
 De asemenea, Burleanu mai susţine că Ionuţ Lupescu este omul lui Gigi Becali şi că va servi interesele patronilor.
 
”Ce dureroasă e degradarea când cei care au însemnat ceva în fotbal nu-şi dau seama ce înseamnă fotbalul! Cât venin şi câtă neştiinţă la un loc, dacă trăim vremea în care Cornel Dinu jigneşte în asemenea hal tocmai fotbalul românesc!  Pentru el, preşedinţii asociaţilor judeţene sunt "şchiopii de pe la judeţ". Fotbalul feminin românesc înseamnă "femeile fără sutien care se cred fotbaliste". Iar futsalul românesc este egal cu "unii care calcă pe minge la fotbal în sală". Cât dispreţ!”,scrie  Burleanu, care loveşte dur în Gigi Becali:  ”E fix aceeaşi atitudine pe care o ştim de la Gigi Becali, pentru care membrii FRF sunt "înapoiaţi, dobitoci, inculţi, proşti, sclavi, animale"!!! De la Gigi Becali şi-a luat Lupescu binecuvântarea şi aşteaptă sprijinul pentru campanie. Aceeaşi atitudine am văzut-o la Florin Prunea, pentru care solidaritatea între eşaloane, între membrii FRF, e o "diversiune securisto-comunistă". Fireşte că spune asta Prunea, cel care nu a susţinut solidaritatea şi regula U21. Potenţialele smenuri dintre impresari şi câţiva patroni de cluburi mai gălăgioşi din Liga 1, protejarea intereselor acestora sunt agenda lui Florin Prunea, portarul echipei lui Ionuţ Lupescu, în acelaşi desen cu "salvatorii fotbalului românesc".

Citește și: