6031 vizualizări 26 dec 2017

Fiecare jucătoare dintre cele patru participante, Simona Halep, Karolina Pliskova, Johanna Konta şi Jelena Ostapenko au primit câte 500.000 de euro pentru participare, iar Halep a primit şi bonus pentru cele două victorii obţinute. Jucătoarea română a plecat acasă cu 700.000 de dolari, potrivit ziare.com.

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, 6-2, 6-3, şi a câştigat turneul demonstrativ de la World Tennis Thailand Championship. Numărul 1 mondial a aflat că are şanse mari de a se impune la Australian Open după ce a câştigat demonstrativul din Thailanda.

La festivitatea de premiere, Halep a oferit prima declaraţie de după finala cu Pliskova: "Sunt fericită că am câştigat ambele partide. Cineva mi-a spus că dacă o să câştig aici, o să câştig şi Australian Open. Dar dacă nu se va întâmpla aşa, nu va fi vina mea. Sper să revin aici în viitor".

De asemenea, Halep a primit din partea organizatorilot un tablou de pictură abstractă, intitulat "The Champion".

La această competiţie au mai participat de-a lungul timpului, printre altele, Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova şi Angelique Keber.

Pentru numărul 1 WTA urmează Shenzen, competiţie oficială, prima săptămână din noul an de tenis.

Citește și: